Te huur: Voorstraat 89, 4147 CB Asperen

Prijs op aanvraag
Type object Horecapand, Café/bar, Cafetaria/restaria, Café/restaurant
Verhuurbare vloeroppervlakte 280 m²
Perceeloppervlakte 330 m²
Aanvaarding In overleg

Omschrijving

Te huur Restaurant in Asperen

Aan de Voorstraat 89 in Asperen staat dit prachtige horecapand in de kern van dit authentieke dorpje. Diverse wandel en fietstochten door de Betuwe komen langs deze plek waardoor er een grote toeloop is van passanten.

Dit horecapand is het voormalige eethuis De Kazerne, een ruim opgezet restaurant met terras aan een dorpsplein. De restaurant heeft een ruimte eetzaal met bar van108m2 en twee kleinere zalen van 38m2 en 30m2 welke diverse exploitatiemogelijkheden bieden. De keuken van 19m2 en de spoel/bijkeuken van18m2 zijn ruim van opzet en ook vanaf een zijdeur te betreden. Het pand biedt nog twee inpandige bergingen, een garderobe en twee nette toiletgroepen. De buitenruimte betreft een parkeerplaats, ruimte voor containers en een terras aan de voorzijde van circa 50m2. Het gehele pand heeft een verhuurbaar oppervlakte van 280m2.

Asperen is een prachtig oud stadje aan de Linge. De stad wordt omgeven door een gerestaureerde stadswal, die te zien is vanaf de Linge. Asperen maakt onderdeel uit van de Hollandse Waterlinie en is gelegen in de gemeente West Betuwe. De ligging is zeer centraal in Nederland met in de nabije omgeving de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.

Er zijn geen verplichtingen die overgenomen dienen te worden. Momenteel is deze zaak gesloten. De eigenaar wil in samenwerking deze prachtige horecaplek nieuw leven inblazen. In overleg zijn er mogelijkheden voor een bedrijfswoning.
Aangeboden wordt een huurcontract van 5 + 5 jaar.
Omzetindicatie: Op aanvraag
Vraagprijs inventaris/goodwill: Geen
Huurprijs: op aanvraag
Woning: Optioneel
Verplichtingen: Geen
Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00143
Prijs Prijs op aanvraag
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 29 april 2019
Laatste wijziging Vrijdag 3 mei 2019
Bouw
Type object Horecapand, Café/bar, Cafetaria/restaria, Café/restaurant
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 330 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 280 m²
Verkoopoppervlakte 280 m²
Uitrusting
Heeft een terras Ja

Plattegronden

Kaart

Recent bekeken